MELDGAARD PET A/S

Opti Life

Tabel Liste

Sorter faldende

1-10 of 15

Side:
 1. 1
 2. 2
 1. Opti Life Puppy Maxi 12,5kg
 2. Opti Life Adult Skincare foder

  Opti Life Mini Adult Skin Care - Laks og ris

  OptiLife Adult Skin Care er et perfekt afbalanceret foder, specielt udviklet til at opfylde alle de ernæringsmæssige behov hos hunde med en tør hud eller mat pels, den giver de nødvendige næringsstoffer for en sund og glansfuld pels. Den indeholder 70% animalsk protein. Proteinerne der stammer fra laks, der gør foderet lettere at optage for hunden.

  Vis detaljer
 3. Opti Life Adult Light foder

  Opti Life Mini Adult Light med kylling og ris

  Opti Life Mini Adult Light er et perfekt afbalanceret foder, specielt udviklet til at opfylde overvægtige hundes ernæringsmæssige behov.

  Det indeholder 70 % animalsk protein. Proteinerne der stammer fra kylling som gør foderet lettere at optage for hunden.

  Vis detaljer
 4. Opti Life Adult Digestion foder

  Opti Life Adult Digestion - Lam og ris

  Opti Life Adult Digestion indeholder 70% animalsk proteiner. Proteinerne der stammer fra lam, som gør foderet lettere at optage for hunden.

  Vis detaljer
 5. Opti Life Adult Active foder

  Opti life Adult Active - Kylling og ris

  Til den aktive hund der har behov for ekstra energi. Optilife Adult Active er til alle racer, den indeholder 85% animalsk protein. Proteiner der stammer fra kylling, gør foderet lettere at optage for hunden.

  Vis detaljer
 6. Opti Life Senior Mini foder

  Opti Life Mini Senior - Kylling og ris

  Til hunde ældre end 7 år

  OptiLife Mini Senior  indeholder 70% animalsk protein. Proteinerne stammer fra kylling og gør foderet lettere at optage for hunden.

  Vis detaljer
 7. Opti Life Puppy Mini foder

  Opti life PUPPY - Kylling og ris

  Til hvalpe og hunde i vækst.

  Opti Life PUPPU MINI giver din hvalp alle de nødvendige næringsstoffer for en afbalanceret og sund vækst. Det indeholder 85% animalsk protein. Proteinerne stammer fra kylling, som gør foderet lettere at optage for hunden.

  Vis detaljer
 8. Opti Life Puppy Medium

  Opti life PUPPY - Kylling og ris

  Til hvalpe og hunde i vækst.

  Opti Life PUPPY MEDIUM giver din hvalp alle de nødvendige næringsstoffer for en afbalanceret og sund vækst. Det indeholder 85% animalsk protein. Proteinerne stammer fra kylling, som gør foderet lettere at optage for hunden.

  Vis detaljer
 9. Opti Life Baby

  Opti Life Baby er en afbalanceret fravænning mad baseret på kylling og ris, energisk og let at fordøje. Det er specielt udviklet til at få hvalpe til at få fast føde. Gennem simple metoder med vand og konverterer det let ind en appetitlig grød.

  Opti Life Baby indeholder krill som en naturlig kilde til omega-3 fedtsyrer EPA og DHA, som er vigtige byggesten i udviklingen af hjerner og vision. Opti Life Baby stimulerer hvalpens fordøjelse. Den unikke kombination af fugtbindende naturlige mineraler og opløselige kostfibre har en regulerende virkning på fordøjelsen og fremmer fast afføring. Prebiotika og probiotika giver gode tarmflora.

  Varenr. 541034033036: 3 kg

  Bestillingsvare!
  Dette er en bestillingsvare, som ikke er lagerført. Leveringstiden for en bestillingsvare er normalt 10 dage fra ordreafgivelse, men kan afvige med op til 1 uge.
  Bestillingsvarer eftersendes IKKE fragtfrit, du kan derfor vælge, enten at få sendt dine varer over 2 gange og betale 2 x fragt ELLER lade hele ordren afvente til hjemkomst af bestillingsvarerne.

  Kontakt jeres sælger

  Vis detaljer
 10. Opti Life Adult Mini foder

  Opti Life Adult Mini - Kylling og ris

  Opti Life Adult mini er specielt udviklet til at opfylde voksne hundes ernæringsbehov. Det indeholder 80% animalsk protein. Proteinerne der stammer fra kylling, som gør foderet lettere at optage for hunden.

  Vis detaljer

Tabel Liste

Sorter faldende

1-10 of 15

Side:
 1. 1
 2. 2