Om Meldgaard PET A/S

Meldgaard Pet A/S (tidligere Meldgaard Engros A/S) blev etableret i 1999, med vægt på salg af foder på grossist basis til alle slags kæledyr.
Siden 1999 har Meldgaard Pet A/S været igennem en rivende udvikling og vi kan i dag præsentere et bredt sortiment bestående af over 5000 artikler, som dækker stort set alt til kæledyr, både i foder, biprodukter og udstyr.
Meldgaard Pet A/S har udvalgt en række gode leverandører og resultatet af et tæt og godt samarbejde med disse, har betydet en række kvalitetsrige og spændende produkter, der i dag bl.a. omfatter Dajana fiskefoder, vores egen naturserie inden for hunde-, katte-, fjerkræ’s foder og det komplette sortiment fra Versele Laga Gruppen, herunder Cavalor, Prestige Premium, Orlux og Mariman. Dertil kommer mærker som Hunter, Karlie og Moderna m.m.
Detailhandlen stiller i dag større og større krav til deres leverandør. Dette krav imødeser Meldgaard Pet A/S igennem dygtige og kompetente medarbejdere og et topmoderne lager/logistik system, der sikrer en effektiv og hurtig ekspedition af ordrer. Vi kan som én af få, levere varer indenfor 48 timer, uanset om det er Jylland, Fyn eller Sjælland.
Vort sortiment er udvalgt med omhu og god overvejelse, idet vore indkøbere jævnligt rejser ud i verden for at samle idéer og inspiration til glæde for vores kunder og også derved skaber nye forslag til markedsføringen i Meldgaard Pet A/S. Dette er en medvirkende faktor til vores professionelle rådgivning og vejledning.

Meldgaard Pet A/S mission:

”Meldgaard Pet A/S” har som mission, at være den foretrukne leverandør – via detailhandelen – af produkter og ydelser, som giver kæledyrs ejeren en enkel, kvalitetsmæssig god og berigende omgang med deres dyr. Ydelser og produkter skal – gennem detailhandelen – leveres via optimeret logistik og med et kvalitativt og værdiskabende indhold, der sikrer kunden en STOR oplevelse.

Vi Støtter:

Vi i Meldgaard Pet A/S elsker dyr og derfor har vi i over 25 år støttet WWF. Udover at vi hos Meldgaard Pet A/S har intentioner om at tilbyde alle husdyr i Danmark det bedste foder og tilbehør, mener vi at det er vigtigt at de vilde dyr i verden lever godt og at vi passer godt på dem og vores natur generelt! Vi er derfor af den overbevisning at vores penge går til et godt formål.